Επικοινωνία

Ξανθίππου 2 & Λ. Μεσογείων 176, 2ος όροφος, 15561 Χολαργός

+ 8 (123) 578 987 455
+ 8 (123) 578 987 449

info@archadius.com

www.archadius.com

Ακολουθήστε μας

Υπηρεσίες

Εκτεταμένη Εμπειρία σε θέματα Real Estate και Αξιοποίησης Ακινήτων

Η Archadius ιδρύθηκε το 2020, κατά τη διάρκεια της πιο απαιτητικής χρονιάς που έχει γνωρίσει η ανθρωπότητα στη σύγχρονη ιστορία της.

Οι ιδρυτές της εταιρείας, έχοντας εκτεταμένη εμπειρία σε θέματα real estate, ανάπτυξης ακινήτων και κατασκευαστικών έργων, εντόπισαν ένα κενό στον τομέα του Real Estate στην Ελλάδα και το μετέτρεψαν σε μια ευκαιρία να ιδρύσουν μια εταιρεία, η οποία θα παρέχει υπηρεσίες υψηλής επιπέδου στον τομέα του real estate και της αξιοποίησης ακινήτων.

image-layer-black
image-layers_2-6

Γιατί να μας επιλέξετε ?

Η Archadius ιδρύθηκε έχοντας ως αποστολή να υποστηρίζει ιδιοκτήτες, υποψήφιους αγοραστές και επενδυτές στη διαδικασία εκπόνησης και εφαρμογής ενός πλάνου για τη μεγιστοποίηση της προοπτικής κάθε ακινήτου.

Το όραμά μας είναι να λειτουργούμε για τους πελάτες μας ως ένας αξιόπιστος συνεργάτης, ο οποίος μπορεί πάντα να “ξεπερνάει τις προσδοκίες” και να προσδίδει αξία σε κάθε έργο.

Εμπιστοσύνη
100 %
Αξιοπιστία
100 %
Εμπειρία
100 %

Εμπιστευθείτε τις Υπηρεσίες μας

Ειδικευόμαστε στην παροχή των παρακάτω υπηρεσιών σχετικά με τα ακίνητα.

  • Υπηρεσίες μεσιτείας/διαμεσολάβησης
  • Ανάπτυξη/Αξιοποίηση ακινήτων
  • Υπηρεσίες ανάπτυξης δικτύου λιανικής
  • Διαχείριση έργων
  • Διαχείριση κατασκευής
  • Διαχείριση ακινήτων
  • Υπηρεσίες τεχνικού συμβούλου
  • Μελέτες σκοπιμότητας
  • Έρευνα και ανάλυση αγοράς
  • Συμβουλές σε θέματα πράσινης ανάπτυξης

Η εκτεταμένη εμπειρία μας και  γνώση της Ελληνικής αγοράς ακινήτων μας επιτρέπουν να αξιολογούμε με ακρίβεια τις δυνατότητες κάθε ακινήτου και να προσφέρουμε μια εξατομικευμένη προσέγγιση για την αξιοποίησή του, παρέχοντας όλες τις σχετικές υπηρεσίες για ένα έργο “με το κλειδί στο χέρι”.

Meet Our Creative Minds

The stylish and organized interior represents the way to feel happy and complete. Design and comfort are primarily important for the success of a person’s life.

Tailor-made real estate services

0 +
Projects Finished
0 +
Happy Clients
0 +
Projects in Progress
0
Offices Worldwide

Υπηρεσίες Υψηλής Επιπέδου σε θέματα Real Estate

Ειδικευόμαστε στην παροχή των παρακάτω υπηρεσιών σχετικά με τα ακίνητα.

Υπηρεσίες Μεσιτείας/Διαμεσολάβησης

Professional

Παρέχουμε υποστήριξη σε όλη τη διαδικασία αγοραπωλησίας ακινήτων είτε ενεργώντας συμβουλευτικά είτε εκπροσωπώντας την πλευρά του αγοραστή/πωλητή

Ανάπτυξη/Αξιοποίηση Ακινήτων

Professional

Προσεγγίζουμε κάθε ακίνητο ξεχωριστά, δημιουργώντας ένα εξατομικευμένο πλάνο για την ανάπτυξη/αξιοποίησή του και παρέχοντας όλες τις σχετικές υπηρεσίες

Διαχείριση Έργων

Qualified

Εστιάζουμε στην ολοκλήρωση έργων υψηλών προδιαγραφών εντός χρονοδιαγράμματος και προϋπολογισμού, λειτουργώντας πάντα με επαγγελματισμό

Υπηρεσίες Τεχνικού Συμβούλου

Architecture

Παρέχουμε τεχνογνωσία ως τεχνικοί σύμβουλοι σε οποιοδήποτε έργο σε θέματα τεχνικού σχεδιασμού, βιώσιμης ανάπτυξης και value engineering